Jeg har svennebrev som typograf/grafisk designer, og har siden 2008 vært daglig leder og eier av mitt eget grafiske firma. Gjennom Beate Hansson – grafisk design www.beatehansson.no har jeg utført små og store oppdrag, og jeg har hatt gleden av å ha en svært variert arbeidshverdag der jeg hele tiden har fått utfordre meg selv. Det har gjort at jeg er oppdatert på det nyeste i bransjen, samtidig som jeg bærer den tryggheten og kunnskapen som bare lang erfaring kan gi.

Som eneste ansatte i eget firma, og med min bakgrunn i store firmaer, sier det seg selv at jeg har gjort det meste. Gjennom mange år med varierte oppgaver innen grafisk utvikling og produksjon, finner jeg kostnadseffektive løsninger med høy produksjonseffektivitet innen trykte og digitale medier. Jeg hjelper deg med å skape gode løsninger innen områder som logoutvikling og grafisk profil, bøker, magasiner og tidsskrifter, årsrapporter, praktbøker, håndbøker, brosjyrer, annonser, messemateriell og digital markedsføring.

Jeg har også drevet med parallellpublisering og automatisk ombrekking av strukturert tekst til ulike publiseringskanaler. I tillegg har jeg holdt typografi, lay-out og programbaserte kurs for bl. a. forlag (Gyldendal og Aschehoug), og i ulike avisredaksjoner. I tillegg har jeg vært kontaktlærer/faglærer i medier og kommunikasjon på videregående skole.

På fritiden har jeg hatt styreverv i Aurskog-Finstadbru Sportsklubb, der jeg også har bidratt på trenersiden. Har erfaring fra humanitært arbeid på hospits og hos Blå Kors i Oslo. Jeg er meddommer Nedre Romerike Tingrett, har vært besøkshjem for barnevernstjenesten, og jeg har jegerprøven.